top of page

M&G CLEANING, DE SPECIALIST IN SCHOONMAAK, ONDERHOUD EN (DIEPTE)REINIGING

Wilt u weten hoe we onze expertise voor u in kunnen zetten?

Reinigingsexpert voor ondernemingen, instellingen en overheden

M&G Cleaning uit het Vlaams-Brabantse Zaventem is een expert in allerlei soorten schoonmaak. Binnen of buiten, van vloer tot plafond of zelfs nog hoger, onze professionele reinigingsdiensten voldoen volledig aan de verwachtingen van uw bedrijf of organisatie. Wij leveren dan ook altijd maatwerk met elke poetsploeg.

De juiste materialen en ervaring voor elke reinigingsklus

Ons schoonmaakteam bepaalt het succes van M&G Cleaning. Vandaar dat we ze alle middelen geven om maatwerk te leveren. Dus degelijk poetsmateriaal en speciale schoonmaaktoestellen en –machines, bijvoorbeeld voor dieptereiniging van tapijten of (werk)vloeren. Dat legt de basis voor een grondige schoonmaak van uw bedrijfspand, binnen en buiten. Verder investeren we in continue bijscholing van ons personeel, zodat ze elke opdracht efficiënt uit kunnen voeren. Nu en in de toekomst.

Door en door milieuvriendelijk

Wat we ook schoonmaken, meubilair, vloeren en tapijten, ramen en vensters of keukens, productiehallen en schoollokalen, wij kiezen voor een correcte manier van reiniging. De poetsproducten die we gebruiken zijn namelijk 100% ecologisch en gegarandeerd niet agressief of schadelijk voor wat we ermee reinigen. En dat is beter en gezonder voor u en uw medewerkers, voor ons én voor het milieu. Ook zorgen we ervoor dat al het afval op een correcte manier verwerkt wordt.

iStock-8702193323.jpg

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN VOOR ONZE SCHOONMAAKDIENSTEN OP MAAT!

bottom of page